Tom E Kristiansen og Purvang Utadhyay

Vi er ABB Channel Partner på automasjon

Nordkontakt leverer tjenester over hele landet og vi er i mange ulike sektorer; VA, sjømat, havbruk, bygg, industri, båter, gruvedrift og energi for å nevne noen.

Vi har snart en 60 år lang historie og har lang erfaring innen automasjon kombinert med IT- og OT-sikkerhet. Nå har vi inngått som offisiell kanalpartner og er den nordligste ABB-kanalpartneren i verden!

Vi har en unlik posisjon og leverer produkter og tjenester på alle nivåer i prosessen, fra enkle komponenter til ferdige anlegg. Med våre nesten 100 ansatte blir vår dekning i avtalen fra Trondheim og opp til Finnmark.

Kundene våre for fordeler av en vinnende kombinasjon av vår kompetanse og ABBs komponenter og kunnskap. Prosessautomatiseringsteknologi og service både til lands og til vanns.

“Dette samarbeidet med Nordkontakt er en vinn-vinn-ordning for våre kunder og potensielle kunder,”
Wouter Tesser, ABBs kanalsjef for Norge.

«Nå vil de dra nytte av den geografisk mye tettere, kombinerte interne kompetansen som ABB-Nordkontakt-samarbeidet kan tilby sammen. Vi er en sterk, pålitelig, global teknologileverandør og Nordkontakt har stor erfaring med å lykkes med å anvende og betjene automasjonsløsninger i nøkkelsektorer. Derfor vil våre kunder nå få raskere responstider og dypere kompetansenivåer fra både ABB- og Nordkontakt-profesjonelle for å hjelpe dem med å overvinne sine operasjonelle utfordringer.»

“At vi nå tar steget opp og vil utvikle nye prosjekter i nord sammen med ABB er helt riktig for oss.”
Tom Erlend Kristiansen, Adm.dir., Nordkontakt

“Vi bygger på et allerede langt og voksende godt samarbeid med ABB og vi har vært distributør av ABB-komponenter i flere tiår allerede”, sier administrerende direktør Tom Erlend Kristiansen.

Økende total markedsverdi også
I tillegg til å betjene kundene bedre, ser ABB også på kanalpartneravtalen med Nordkontakt som en lovende mulighet til å øke markedsverdien i Nord-Norge innenfor spesifikke segmenter. Sammen er ABB og Nordkontakt den ideelle plassen for å få dette til.

Del artikkelen

Hopp rett ned til innholdet