Den raskeste veien å øke forspranget er å være ledende på teknologi­siden

Ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for deg i ditt neste prosjekt.

Automasjon

Nordkontakt AS har levert PLS-løsninger siden 1984 og har i dag flere team med ingeniører, automatikere og teknikere som jobber med automatisering, sentral driftskontrollanlegg (SD-anlegg) og programvareutvikling.

Vi har egne team for industri, sjømat, VA-anlegg og bygg.

Kontaktperson

Andreas Larsen

Avdelingsleder Automasjon

Kristian Fløtten

Teamleder Industri

Stian Rosenvinge

Teamleder Sjømat

Fredrik Ruus

Teamleder Bygg

Håvard Hansen

Teamleder VA-anlegg

IKT

IKT-avdelingen støtter Nordkontakts øvrige avdelinger med kommunikasjon og IT-løsninger innenfor service og prosjekter. IKT-avdelingen leverer nettverk- og brannmurløsninger, server- og integrasjonsløsninger, hostingtjenester, og ulike former for driftsavtaler. Avdelingen driver også med forretningsutvikling innenfor ulike IoT-løsninger. Avdelingen er godkjent EKOM-installatør.

Kontaktperson

Vemund Kristiansen

Avdelingsleder IKT

Thomas Larsen

Teamleder IT

Aleksander Johansen

Teamleder IKT Infrastruktur

Roy Arne Johnsen

Teamleder NKnett

Elektroinstallasjon

Installasjonsavdelingen består av elektroinstallatør, prosjektledere, montører og lærlinger. Installasjonsavdelingens hovedoppgave er å støtte våre automasjonsleveranser, og leverer hovedsaklig innenfor industri, marine og næringsbygg.

Kontaktperson

Tony Johansen

Avdelingsleder Elektro

Logistikk

Logistikkavdelingen leverer reservedeler til våre kunder innenfor industri, marine, automasjon og elektro. I tillegg har avdelingen ansvar for å forsyne egen tavlefabrikk med komponenter.

Kontaktperson

Finn Østbye

Avdelingsleder Logistikk

Samferdsel

Vår samferdselsavdeling består av ingeniører, prosjektledere, montører og lærlinger. Avdelingen leverer tjenester innenfor belysnings-, kommunikasjons-, automasjons-, elektro- og kameraløsninger til infrastruktur langs vei, tunnel og bane.

Kontaktperson

Espen Christensen

Avdelingsleder Samferdsel

Avdelingen prosjekterer og leverer ulike styre-, kraft- og frekvensomformertavler til våre egne prosjekter samt direkte til våre kunder.

Kontaktperson

Knut Øines

Avdelingsleder Tavleproduksjon

Marineavdelingen leverer automatiseringsløsninger til dekksmaskiner i fiske- og forskningsfartøy samt ulike løsninger til havnæringen. Løsningene omfatter automasjon og programvare samt kontroll- og frekvensomformerskap.

Kontaktperson

Bård Pedersen

Avdelingsleder Marine

Hopp rett ned til innholdet